Bomba işte bu Nero 9.0.9.4b Türkçe teklink+serial 100% lord farkıyla

Yazar: digiman Yorum Yap 4 Ekim 2008 Cumartesi








Nero TV yayınlarından reklamları çıkarma imkânı sunan "Ad Spotter" özelliğine sahip olacak. "Music Grabber" ise birden müzik ve videoyu bir bütün haline getirmeye ve videoları MP3 formatında saklamaya yarayacak. CD, DVD, USB medyaları ve Flash bellek kartları gibi depolama birimlerinden veri kurtarmaya yarayan "Rescue Agent" da geliştirildi. Yazılım seti Windows XP ve Vista altında çalışacak.




Ayrıntılar için TIKLA

CD-ROM,Floppy'nizi ve usb'nizi parolayla korumak için (USB Lock Ap V2.3)+ilaç

Yazar: digiman Yorum Yap

CD-ROM,Floppy'nizi ve usb'nizi parolayla korumak için (USB Lock Ap V2.3)+ilaç



Pc'nize habersizce başkaları olur olmaz usb,disket,cd falan sokup verileriniizi çalar diye endişe edenler için.programı çalıştırıp şifre ayarlayarak koru dediğinizde, usb.veya cd ya da disket takılması halinde şifre sorar.Aksi halde takılan usb kullanılamaz. isterseniz şifre Yanlış gierilince pc'yi kökünden kapatır.Bu uygulama seyesinde artık kimse bilgisayarınıza bir USB aygıt takamayacak.Programı kurup bir şifre belirledikten sonra herşey sizin kontrolünüzde. Bilgisayara bir USB aygıt takıldığında program otomatik olarak tam pencere açılıyor ve 15'ten geri sayıyor. 15 saniye içinde USB aygıt çıkarılmaz ise bilgisayarı kapatıyor.
Aynı şekilde CD-ROM ve Floppy koruması da mevcuttur.
Önemli nokta. bu program başkaları gibi cd yazıcının, disket sürücünün falan kullanılmasını(aygıtsal) onları görünmez yaparak veya kilitleyerek engelleyici değil, bunlara usb, cd ,disket takıldığında şifre soran programdır.
Etkinlik: USB LOCK AP USB bellek CD-RW'lar veya floppy disket ile sizin sisteminize girip bilgi alınmasını engelleyen oldukça etkili bir program. USB bağlantılı mouse, yazıcı, kamera veya diğer aygıtları engellemez...
Bu Resim Propcforum Tarafından Boyutlandırıldı Orjinal Boyut için Buraya Tıklayın!!!


İş veya ev kullanım amaçlı bilgisayarlarda ki anti-hack sistemi dahilinde olmayan bir koruma sağlar.
Kolay kullanım: USB LOCK AP bilgilerinizi saklamanız için şifre bazlı bir koruma sistemi sağlayan bu program ile sizin belirlediğiniz şifre harici hiç bir giriş görülmeyecek ve açılmayacaktır.
Programın ilk kurulumunda açtığınızda size bir şifre soracaktır bu şifreyi üstteki küçük resimde gördüğünüz gibi bir pencerede soracaktır. O pencerenin hemen sol altında yeşil harfler ile ilk girilmesi gereken şifre gözükmektedir. Onu girdikten sonra açılan pencereden CHANGE PASSWORD ile eski şifrenizi girip yeni şifre ile değiştirebilirsiniz.
Ayrıntılar için TIKLA

Propcforum da Bazı Önemli Konular!!

Yazar: digiman Yorum Yap
Nero 9.0.9.4b Türkçe teklink+serial


Rapid share download sınırına %1000 çözüm beklemeden indirin


Windows XP ULTIMATE Edition 2008 TR (Yeni) Vista Temalı-Otomatik Kurulum


Bu uydu yazılımı ile Bilgisayarınız artık TV ye dönüşsün


vista süper paket 5'i bi arda 32Bit TÜRKÇE FINAL (ORJ DVD) + crack+serial


Kaspersky Internet Security 2009 Orjinal Versiyon'u/türkçe Dil Paketi / 2011'e Kadar


EN İYİ VİDEO VE SES FOTMAT DÖNÜŞTÜRÜCÜ ImTOO MPEG Encoder v3.1 TÜRKÇE FULL SÜRÜMÜ